Als u geen tegelwerk wilt in uw nieuwe badkamer dan is betonlook op de muren een prima optie. Betonlook cire is een waterbestendig stuc product wat door middel van een coating goed toegepast kan worden in de inloopdouche en zelfs op de vloer van de doucheruimte.

Als u in uw badkamer de oude badkamertegels wilt verwijderen en u kiest voor een mooiere decoratie op uw wanden dan is betonlook de ideale oplossing. Dit product kan zelfs over het oude tegelwerk worden aangebracht en is verwijdering niet nodig, mits de wandtegels los zitten.

Mocht u een badkamermeubel of wastafel hebben van MDF en u wilt het blad hiervan graag met een beton look laten afwerken, is dit geen enkel probleem. Aanrechtbladen, eettafels, en zelfs een houten trap kunnen worden voorzien van dit prachtige product.

Belangrijk te weten is dat betonlook in de badkamer laten aanbrengen een precisie klus is voor een stucadoor. Zo moeten de naden van de hoeken goed op elkaar aansluiten en moet er een 2-componenten coating worden aangebracht.

Deze coating zorgt ervoor dat het oppervlakte kras vast wordt en geheel waterbestendig is.