U wilt zich in uw huis prettig thuis voelen. U wilt mee met de hedendaagse trends, maar u wilt natuurlijk niet te veel tijd aan het onderhoud van uw huis besteden. Kies daarom van een afwerking met Betonstuc.

Met bestonstuc geeft u uw huis een luxueuze uitstraling in betonlook. Er zijn vele mogelijkheden. De werkwijze is bijna altijd gelijk. Het verschil zit in de gebruikte materialen, de wijze van stucen en het aantal lagen wat moet worden aangebracht.

De meest bekende vorm van Betonstuc is Betonciré. Betonciré is een betonstuc met een Frans tintje. Betonciré is te gebruiken op wanden en vloeren en is te verkrijgen in 45 kleuren.

Wilt u echt een wand met een echte stoere, rauwe betonlook dan is dit ook mogelijk. Deze look is te verkijgen in 3 moderne betonkleuren. Gaat u voor de chiquere uitstraling kies dan voor een betonstuc met metallic. Door het gebruik van metallic ontstaat er een zeer verrassend effect op uw wanden of meubels. Metallic is te verkrijgen in de kleuren aluminium, brons, goud, koper, roest en staal.

Wilt u wand, vloer en/ofuw meubeld in een mooie betonlook. Dan kiest u voor basis betonlook. De basis betonlook is in bijna iedere RAL kleur te krijgen en kan zowel stoer, gevlinderd als glad worden aangebracht.

Zoals u ziet is er voor ieder huis, iedere wens, ieder persoon een betonlook waarbij u thuis komt.